Tuesday, April 17, 2007

Wat brengt uw tweedehands product op?

Bij het kopen of verkopen van dergelijke producten moet je je goed realiseren dat het om tweedehands producten gaat. Ze zijn vaak al gebruikt en het product worden misschien niet voor niets verkocht.

Bij het verkopen of kopen van een tweedehands product moet je een goede prijs- qualiteit vehouding hebben.

Bij het verkopen
Het is belangrijk om het tweedehands product goed te taxeren. Laat kenissen of vrieden een gratis taxatie verrichten: 'wat zou jij hiervoor willen vragen of geven?'. Ga goed na wat je er zelf voor betaald hebt en ook wat je er minimaal voor wilt hebben. Het is belangrijk niet een te hoge prijs te geven, dit zal mensen afschrikken om het product te kopen. Natuurlijk moet je het ook zeker niet gratis weggeven, dit geldt tenminste voor veel tweedehands producten. Je zet het niet voor niets op een veilingsite; je wilt het verkocht hebben, tegen een waarde.

bij het kopen
Bij het kopen van een tweedehands product is het zeer verstandig om bij de verkoper langs te gaan alvorens het definitieve besloot genomen te hebben. Dit kan fraude en/of problemen voorkomen! Zeker bij grotere bedragen is het verstandig verschillende producten te vergelijken!

No comments: